DE VÂNZARE Casă, Ihtiman, Sofia, Bulgaria, Center

DE VÂNZARE - Cod. 41774

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 130 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 2

Minunata casa cu doua etaje cu sistem "Smart Home" in Kostenets - un sat din Bulgaria, la 74 km sud-est de Sofia si la 35 km est de Borovets, la poalele Muntelui Rila. Acces rapid și convenabil la Autostrada Trakia, precum și la linia de cale ferată Sofia-Plovdiv.
Satul este unul dintre cele mai bogate din Bulgaria, cu o populație de peste 6200 de oameni, peste 10 mari magazine alimentare, multe restaurante, pensiuni, sanatorie și pensiuni.

Turismul este extrem de dezvoltat, locul este renumit pentru izvoarele minerale hipertermale, cascade, pesteri si rezervoare pentru pescuitul sportiv.
Infrastructura rutieră, alimentarea cu apă și canalizare pentru întreaga regiune a fost complet renovată.
Casa pe care o oferim este situata in centru, pe strada principala, vizavi de Biserica Ortodoxa Sf. Arhanghelul Mihail. Casă semi-decomandată cu două etaje, cu o mică curte englezească.
Etajul este compus dintr-un living, o bucatarie separata, o baie cu toaleta si un hol de intrare. Un coridor duce de-a lungul unei scări interioare în spirală până la etajul doi, unde mai sunt trei dormitoare.
Un coridor la parter duce la o curte amenajată, plăcută pentru relaxare. În curte se află o fântână de piatră, o baie nouă cu toaletă și pe lângă acestea se mai află și o căsuță de 25 mp, care în prezent este folosită ca atelier, dar poate fi transformată în bucătărie de vară sau pentru oaspeți. casa. Înălțimea este mare, s-au construit două niveluri, al doilea tip este ampor, există apă și canalizare, sunt trei foi fotovoltaice care alimentează casa.
Toata casa este renovata, iar sistemul Smart Home este conectat la toate camerele, controlat si controlat din orice colt al planetei.

Cablaje electrice, sanitare și canalizare complet actualizate. Peste tot ferestre noi, izolație, acoperiș nou.
Deasupra etajului doi se afla o perna de aer de aproximativ 1 metru. Subsol de aproximativ 50 mp, uscat si ventilat, se poate face si o taverna.
Păzită în cel mai modern mod, casa este dotată cu camere externe și interne pentru supraveghere de la distanță. Un șemineu cu cămașă de apă oferă încălzire suplimentară tuturor camerelor.

Se vinde cu tot mobilierul si electrocasnicele, complet pregatit pentru noii proprietari. Poate fi ușor transformată într-o casă de vacanță pentru oaspeți.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB