DE VÂNZARE Casă terasată, Sofia, Sofia, Bulgaria, Бояна

DE VÂNZARE - Cod. 39318

  • Tipologie: Casă terasată
  • Zona: 348 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 0-3

Casă unifamiliară în primul complex rezidențial închis ecologic din Bulgaria. Este situat la poalele Muntelui Vitosha și, în același timp, la doar 10 minute cu mașina până la centrul capitalei (NPC). Satul este construit pe o suprafață totală de 12330 mp. Este format din 15 case unifamiliale cu o suprafață de locuit totală de 348 mp. până la 441 de metri pătrați, suprafață totală construită 6215mp, loc de joacă și clădire de birouri administrative cu locuri de parcare pentru oaspeți, care nu este inclusă în suprafața totală construită. Casele sunt de trei tipuri: case de tip A - 3, case de tip B - 9 și case de tip B - 3. Fiecare casă are propriul său teren cu frontiere reale și vecini de 650 mp. până la 720 mp cu care se vinde fiecare casă. Este de dimensiuni diferite, în funcție de locația casei din complex și nu include proprietatea pietonilor și a benzilor. Dintre acestea, fiecare proprietar va avea părți perfecte din dreptul de proprietate. Există un spațiu suficient în fiecare dintre șantiere pentru a construi o piscină în aer liber.
Etajul subsolului fiecărei case este din piatră naturală, lustruit cu un impregnant care reține umiditatea. Pereții despărțitori din subsol nu poartă sarcină și pot fi mutați așa cum doriți, în timpul procesului de construcție sau într-o etapă ulterioară, pentru a transforma spațiile.
Pentru confortul și confortul dvs., înălțimea plafoanelor majorității camerelor de la etajele 1 și 2 din toate cele trei tipuri de case este aproape de 3 metri.
Fiecare casă va avea cabluri de internet și telefon și un sistem de interfon cu o cameră foto.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB