DE VÂNZARE 4 camere, Varna, Varna, Bulgaria, Varna-Bulgaria

DE VÂNZARE - Cod. 42405

  • Tipologie: 4 camere
  • Zona: 362 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 6

Varna-Bulgaria (UE).
Va oferim spre vanzare un apartament elegant cu patru camere in suprafata de 362,83 m2 (suprafata construita 289,74 m2), situat la etajul 9 din 11 intr-un complex de lux inchis la metri de plaja. Proprietatea are următoarea distribuție: coridor (16,24) m2, living mare, însorit, cu zonă de bucătărie (84,27) m2, cu vedere frumoasă la plajă și acces la două terase, trei dormitoare, fiecare cu baie proprie (24, 54). m2, 19,52 m2, 17,30 m2), împreună cu o pivniță alăturată (15,29 m2). Stare: apartament. Apartamentul dispune de loc de parcare al carui pret este inclus in taxa de intretinere si administrare a complexului. (14E/m2 anual).

Apartamentul este situat intr-un bloc cu arhitectura moderna pe plaja. În construcție se utilizează cea mai înaltă clasă de materiale și manopera de calitate. Scările și zonele comune de lux au construit ventilație, sistem de canalizare, inclusiv instalație pentru drenaj aparate de aer condiționat, sistem de alarmă împotriva incendiilor, sistem de împământare, instalație electrică fiabilă, cu grad ridicat de protecție. Se asigură iluminatul de serviciu și de evacuare. Incalzirea, ventilatia si aerul conditionat in cladire sunt asigurate de un sistem de aer conditionat inverter VRV complet construit cu racire si incalzire de la DAIKIN, cu evaporare directa, cu unitati interioare instalate pentru montaj ascuns pe tavan.

Cladirea este realizata dintr-o fatada ventilata cu izolatie din vata minerala, iar acoperisul plat este cald, izolat cu abur si hidro, ceea ce garanteaza calitate si durabilitate. Ferestrele sunt realizate din sticlă de înaltă clasă Sch? Co. Trei lifturi panoramice de la principalul producător mondial Schindler sunt disponibile rezidenților. Punere în funcțiune ianuarie 2022

Proprietatea este potrivită pentru locuit pe tot parcursul anului. Combinația dintre un parc natural cu specii de arbori și o plajă frumoasă fac ca oferta de vânzare a acestui apartament să fie unică. Vine cu tot mobilierul și echipamentul disponibil.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB