DE VÂNZARE Casă, Lenkovo, Pleven, Bulgaria, Pleven

DE VÂNZARE - Cod. 43660

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 800 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 3

O casă mare și o clădire industrială masivă de subsol în Bulgaria, fără margine, Lenkovo, Pleven. O casă uriașă, frumoasă și o clădire industrială masivă de subsol (parte a clădirii cu 4 etaje) într-un cul-de-sac (doar 2 case pe aceasta). strada) într-un sat foarte mic din nordul Bulgariei, lângă fluviul Dunărea, la aproximativ 15 mile de orașul Pleven și la aproximativ 90 mile de Sofia, capitala Bulgariei. Casa are 3 etaje si un subsol, toate impreuna aproximativ 300 m2. Există scări din beton armat din camera de la subsol (care este imensă, cu ferestre), trecând prin primul etaj (o bucătărie imensă, o toaletă separată și dușuri separate, două dormitoare), etajul al doilea (o baie, un dormitor imens). , un alt dormitor, si un living prin care se acceseaza mansarda) si mansarda (ai putea crea alte 4 dormitoare acolo si o baie). În interiorul casei, clădirea și lucrările de construcție sunt impecabile - doar comercianții din „Zadruga na Maistorite” bulgară (acolo lucrează breasla celor mai buni comercianți-constructori din Bulgaria)

Electricitate și apă furnizate precum și cabluri de telefonie fixă pentru 6 numere de telefon fix și un coș de fum pentru seminee. Usi si ferestre din lemn de calitate superioara, bine asigurate, in interior necesita tencuiala si decorare. In fata casei se afla o gradina, un spatiu pentru piscina. Există un singur garaj atașat casei. Casa are o construcție militară excepțional de puternică: pereții subsolului au o lățime de peste 1,5m, din materiale extrem de rezistente - beton și structură din oțel (beton armat). Strada este, de asemenea, imensă, permițând camioanelor să manevreze liber.

Cladirea de la subsol de langa casa are aproximativ 300 m2 impartita in 9-10 magazine/camere cu inaltimea intre 2,45 si 3m, toate cu geamuri. Există planuri aprobate pentru încă 3 etaje în partea superioară a subsolului. Construcția subsolului este remarcabil de puternică. Clădirile sunt potrivite pentru dezvoltatorii de afaceri (call center, producție, textile, depozitare, tâmplărie, ateliere de artă și alte tipuri etc.). Clădirea ar putea fi rapid terminată și utilizată așa cum este, iar mai târziu, dezvoltată în continuare. Pe partea din spate a proprietății curge un pârâu – unul dintre hotar, celelalte 2 hotar fiind cele două străzi, iar al patrulea hotar este un teren de teren.

Casa este in centrul satului cu legături convenabile de transport public.

Manopera si materialele de constructie sunt ieftine. Râul Dunărea este în apropiere. Locația este perfectă pentru export/comerț internațional (râul Dunărea). Cel mai lung fluviu din Uniunea Europeană, fluviul Dunărea este al doilea cel mai lung fluviu din Europa după Volga din Rusia. Începe în regiunea Pădurea Neagră din Germania și străbate 10 țări (Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croația, Serbia, România, Bulgaria, Moldova și Ucraina) în drum spre Marea Neagră. Mult mai vechi decât Rinul, se crede că bazinul său a fost locul unora dintre primele culturi umane și rămâne una dintre cele mai importante și istorice căi navigabile din Europa și o destinație populară de croazieră fluvială.

Consiliul local este foarte susținător și util. De asemenea, există multe programe UE care finanțează astfel de proiecte: trebuie să aplicați pentru ele la nivel local.

Va rog sa ma contactati pentru mai multe detalii si poze. (În bucurie să schimb sau să schimb)

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB