DE VÂNZARE Altele (terenuri), Harmanli, Haskovo, Bulgaria, Leshnikovo

DE VÂNZARE - Cod. 43004

  • Tipologie: Altele (terenuri)
  • Zona: 3507 m²
  • Camere: 3507 m²
  • Podea: 03507 m²

Vand teren in regulament - 3.507 mp. zona;
Cu multa energie electrica si apa; bine, acces pe drum asfaltat; panoramic, pretabil locuibil, pentru casă de vară, pentru case prefabricate din lemn, pentru case tip cupolă, pentru construcție masivă, în scop comercial sau industrial, pentru producție agricolă etc., cu acte în regulă, unic proprietar.
Situat in centrul unui sat mic, dar datorita dimensiunilor sale vaste extrem de linistit, linistit si frumos. Terenul este bogat, fertil și curat (nu a fost folosit de mai mult de 50 de ani!)
În sat în sine există internet și comunicații telefonice; fara probleme cu electricitatea si apa potabila; există un magazin alimentar pentru produse de bază și un bar aprovizionat cu produse alimentare; langa municipiul principal circa 12 km, pana la orasul regional - 40 km; spre Grecia și Turcia - aproximativ 30 km; natura frumoasa, liniste, ordine, rezidenti exclusiv bulgari si finlandezi; în apropierea locurilor și locurilor turistice și istorice. Clădirea municipală are un Centru comunitar restaurat, săli noi, o sală de teatru și alte săli pentru o varietate de evenimente; a fost iniţiată şi procedura de restaurare a bisericuţei din 1881, declarată monument cultural; a fost restaurată o fântână cu apă tămăduitoare, cu multe jgheaburi din piatră de marmură, cu foișor, un loc mare de joacă din piatră, un colț pentru copii, deschis oficial anul acesta; loc de camping, adunări, sărbătorire a evenimentelor, râul oferă și multe locuri pentru pescuit, plimbare, în general, apropierea de natură, pădurile de foioase, pajistile bogate în ierburi, ciuperci și flori, oferă o adevărată bucurie și că zilnic dintr-o viață reală fără zgomote inutile (mai precis, fără zgomote). Locuitorii satului sunt amabili și sociabili, fără infracțiune, primar serios, fără corupție, fără animale abandonate și multe alte caracteristici, care nu prea sunt menționate ca informații, dar știm cu toții și suntem interesați să cumpărăm o proprietate de acest fel. . Nu există haldări și înmormântări de materiale otrăvitoare, nici industrii și fabrici, nici autostrăzi care să pună la încercare zvonul, nici aeroporturi, ... pe scurt, fără exagerări, locul este atât de autentic și oferă o viață atât de liniștită din fiecare. Punct de vedere. că ai crede cu ușurință că visezi un vis minunat. Prețul proprietății - 16.000 Euro, locație - satul Leshnikovo, comuna. Harmanli. Daca sunteti interesati va rog sa scrieti in privat.
Descrierea fotografiilor în ordinea publicării:
1, 2 și 3 - proprietatea fotografiată pe lungime de la sud la nord; din nord-sud și ieșire din sud
Fotografiile rămase pentru o scurtă idee despre împrejurimi și natură; natura accesibilă literal prin deschiderea porții rutiere. nu ai nevoie de drumeții lungi pentru a ajunge la un râu, o stâncă, un deal, o pădure... Doar ești în ele.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB