DE VÂNZARE Hotel, South - black sea coast, Burgas, Bulgaria, Sinemorets

DE VÂNZARE - Cod. 27014

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 1515.840 m²
  • Camere: 26
  • Podea: 3

Situat la aproximativ zece kilometri nord de granița cu Turcia, micul oraș, frumos de Sinemorets, Bulgaria este bine izolată și nu înconjurat de rafale constant de activitate. Punctul de vedere al orașului este complet uluitoare. Această clădire este situată în acest oraș mic.
 
Infrastructura este robust conceput cu o formă adiacente. Complet cu piscină de înot o, supraveghere video, parcare, și de amenajare a teritoriului, această clădire nu lasă nimic de dorit. Apartamentele sale sunt situate pe trei etaje distincte pentru un total de 26 de apartamente și o gamă în mărime de la 41 de metri de 59 de 105 de metri 92.
 
Construit din materiale de calitate pentru a asigura durabilitate, această clădire de apartamente este conceput în stilul tradițional arhitectural al restului Sinemorets. Acesta este construit în partea unui deal cu vedere la mare, astfel încât fiecare apartament se bucura de o vedere la mare pitoresc. În total, există șase studiouri și 20 apartamente cu un dormitor disponibile pentru cumpărare sau închiriere. Vederea la mare pot fi savurate la balcoanele de lux în fiecare dintre ele.
 
Dacă sunteți în căutarea pentru a obține un apartament, asigurați-vă că să ia în considerare închirierea sau cumpărarea de bogat Building. Pentru o mare varietate de motive, ele sunt una dintre cele mai bune nume din industria de apartamente. De posibilitatea de a achiziționa apartamente complet finisate care nu au doar mobilier pentru știind că toate ușile și ferestrele sunt sigure, există atât de multe avantaje la cumpararea de bogat Building care le diferențiază de restul. În plus, toate etajele în apartamentele lor sunt laminat și țiglă, deci tot ce este lăsat atunci când vă deplasați în e decora cum vă rog să-l propriu spațiu face.
 
În timp ce te va iubi cu siguranta un apartament de la bogat Building, te va iubi, fără îndoială, cultura și oamenii de Sinemorets, de asemenea. De a fi cufundat în cultura locală a ajunge să iubească atitudinile locale, veți găsi în curând vă ca acasă în acest mic oras din Bulgaria.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB