DE VÂNZARE Fermă, Aleksandrovo, Jambol, Bulgaria, Bulgaria, Yambol municipality, village of Aleksandrovo

DE VÂNZARE - Cod. 31584

  • Tipologie: Fermă
  • Zona: 34600 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Complexul este situat pe teren propriu de 34 000 mp în inima munților Strandja și include următoarele:
STABLE cu cutii de 20 de cai cu o suprafata totala de 550m2
Cladirea este dispusa est-vest. Construcția este solidă. Ferestrele sunt realizate din profile din PVC cu sticlă. Plafoanele de construcție a grinzilor, construite sub un spațiu de acoperiș, prin construirea de ferme și grinzi de oțel, care sunt utilizate pentru depozitarea fânului. Izolarea acoperișului acoperit cu dale. Acesta a fost construit recent și îndeplinește cele mai recente cerințe și reglementări pentru fermele și caii de reproducție.

2 PADDOKS cu o suprafață totală de 1500m2 fiecare.
FOLK RESTAURANT cu o suprafață totală de 484 m2 și o grădină de vară.
Clădirea este dispusă nord-sud. Construcția este solidă. Ferestrele de ferestre sunt realizate din profile din PVC în culoarea lemnului, cu sticlă, iar la ferestre se deschide fitinguri luxoase (sistemul "Volkswagen" - pentru a deschide prin alunecarea offsetului frontal paralel). Construcția de tavan - grinzi izolate și acoperite cu dale. Amplasarea clădirii este după cum urmează: o sală pentru vizitatori, situată în volumul central al clădirii cu două intrări, respectiv parcare stradală și reglare separată din afara curții (fațada de est) și intrarea din curte (fațada de vest) Băuturi de băuturi construite - în Sala de Sud, iar în bucătăria centrală în aer liber este construită cu capacitatea de a construi un cuptor. Un șemineu solid din zidărie este construit la barul din partea de sud a sălii. În partea de nord a sălii, chiar în fața bucătăriei și depozitelor, se află moara veche autentică - restaurată și expusă. Zona de bucătărie este separată după cum urmează - produse de pregătire, plită, mașină de spălat vase, depozite și multe altele. Garajele sunt situate în partea de sud a clădirii. Podele - teracotă, pereți - tencuială, latex, pardoseli parțiale din piatră naturală, plafoane. Uși - din stradă reglabilă - o ușă masivă din lemn, curte - profil PVC dublu. În toalete: Pereți sub teracotă - faianță, tavane - ipsos, latex de chit. Elementele sanitare și armăturile necesare sunt instalate;
O etapă importantă a planului general de dezvoltare a complexului este PLATZUL RIDING 70m / 70m. Sunt disponibile toate documentele necesare, autorizația de construcție inclusă.
CAZAREA. Pensiune cu 16 camere și 4 apartamente cu o suprafață totală de 1056 m2. Toate documentele, Construcții sunt incluse și Permisiunea inclusă.
Complexul de Sport și Creștere Echivalenta "MOTORUL PE MARE" are toate documentele juridice necesare. Un raport de evaluare a auditului pentru valoarea minimă a activelor este efectuat de o societate de audit autorizată.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB