DE VÂNZARE Altele (terenuri), Нови Пазар, Shumen, Bulgaria, Novi Pazar

DE VÂNZARE - Cod. 31974

  • Tipologie: Altele (terenuri)
  • Zona: 8325 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 1

Proprietatea are o suprafață de 8325 m², inclusiv o clădire cu o suprafață netă de 1123 m.
Locația: orașul Novi Pazar, municipiul Novi Pazar, provincia Shumen
Proprietatea se află în zona industrială nordică a orașului Novi Pazar. Acesta este situat de-a lungul unui drum de clasa a doua, în direcția satului Pamukchi. Intrarea este imediat lângă drumul asfaltat.

Descrierea proprietății:
Proprietatea funciară în care se află clădirea este înconjurată de un gard de sârmă cu stâlpi de beton. Există o poartă de metal la intrarea în proprietate. Aproximativ 4000 m² de proprietate sunt acoperite de asfalt. Există o producție de lapte în proprietatea vecină.
Elementele de infrastructură au fost construite pe teritoriul proprietății, acestea fiind alimentarea cu apă, electrificarea și un drum durabil. Proprietatea este ușor accesibilă cu autovehicule. Parcela este în formă bună și se învecinează spre vest cu un drum asfalt de clasa a doua.

Descrierea cladirii:
Există o clădire industrială cu o structură prefabricată din beton armat, alcătuită din grinzi de vineland, coloane și panouri termoizolante fără poartă. Construcția este în stare normală pentru perioada de funcționare. Nu există fracturi sau deteriorări asupra elementelor principale ale lagărelor. Clădirea este o hală industrială cu un singur podea cu podea de beton, pereți și tavan pictate și vopsite, cu o construcție vizibilă. În interiorul sălii există o cameră comună cu o suprafață de aproximativ 20 m², inclusiv o cameră de schimb. Baia constă dintr-un duș și o toaletă, cu o suprafață de aproximativ 9 m². Exteriorul clădirii este tencuit. Usa de intrare a cladirii este automata, termoizolata si secționata. Acoperișul a fost recent renovat complet, cu panouri termoizolante și hidroizolații noi. Pereții au panouri izolatoare. Ferestrele au fost complet schimbate cu ferestre din PVC. Ușile sunt fabricate din aluminiu. Există o instalație de alimentare cu energie electrică și instalații sanitare disponibile la fața locului. Zona ocupată de clădire este de 1123 m².

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB