DE VÂNZARE 2 camere, Sofia, Sofia, Bulgaria, Ivan Radoev 34

DE VÂNZARE - Cod. 23563

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 75 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 3

Apartament cu 3 camere de caramida build 2007, în Sofia-Bulgaria pentru vânzare
Proprietatea este situată în Sofia (capitala), și este aproape de centru, inelul orașului este la doar câteva minute cu mașina. Zone comerciale nu sunt departe, Business Park este situat la 10 minute, ca telescaunului în Munții Vitosha și Aeroportul Sofia. Acesta este situat în cartierul Vitoscha (Strada Ivan Radoev Nr: 34)
Apartamentul se află în apropiere de drumuri Simeonovsko (Simeonovski chause) și bulevardul Bulgaria și durează aproximativ 10 minute de conducere la ambele - centrul orașului și de munte Vitosha.
Apartamentul este aproape complet mobilata si utilata cu aragaz electric, frigider, mașină de spălat, pat supraetajat, 3 debarale si 2 dulapuri (aproape neutilizate)
Am cumparat 2008, dar pentru motive personale și profesionale, ne-am mutat la Berlin.
AP. este la etajul al treilea. Acesta este de fapt un apartament cu 2 camere, impartita la un apartament cu 3 camere. La apartament aparține un subsol mic (aproximativ 4m2) și opțiunea de a cumpăra locul parc subteran.
Cladirea este locuit aproape în întregime și doar la birourile de la parter sunt goale. Taxele de proprietate anuale sunt în jur de 130-140 de leva. Costurile de utilitati din Bulgaria sunt mult mai diferențiate în fiecare sezon. In vara am folosit pentru a plăti în jur 40leva de apă și energie electrică pe lună și în timpul iernii aproximativ 100 de leva pe lună. Există, de asemenea, instalații de gaz în apartament, dar noi nu l-am folosit, am fost folosind doar energie electrică.
Clădirea de apartamente este de aproximativ 75 m2 mare, dar loc liber nu este atât de mult - 65m2. Prima camera de zi este de aproximativ 11 m2, al doilea este de 13 m2 si bucatarie de 22 m2, decât baie este 6m2 iar balconul este 7m2
Din imagini se vede, că în cea de a doua camera de zi este un pat supraetajat, care a fost înlocuit de un an, cu un pat dublu normal.
În ultimii patru ani carcasa a fost închiriat de către o singură familie tanara. Ei au menținut un apartament foarte bine și totul este în condiții perfecte.
Din aceeasi familie de tineri ar dori să rămână în apartament și dacă sunteți de planificare pentru a inchiria acestea sunt chiriași bune. (Doar pentru informare. Chiar acum se inchiriaza pentru 450leva)

În spatele clădirii este un câmp deschis, nu există nici alte clădiri și că va rămâne așa în următorii ani ca parc. De asemenea, există o mare pentru a Vitosha munte și de munte Stara, de asemenea.
Procedura de vânzare se face întotdeauna prin intermediul unui avocat, iar acest lucru va dura doar câteva zile. Este necesar pentru ca nici un comision lui nu suntem o agenție, iar noi suntem doar persoană privată.
O veste bună: Există planuri pentru construirea unui metrou din apropiere. Directia ar trebui să meargă dincolo de cartier Vitoscha pentru partea de sud a Sofia
http://www.railwayinsider.eu/wp/archives/45829
http://www.mappery.com/Sofia-Metro-Map
Atașat puteți găsi o hartă, care arată traseul de metrou actuală în Sofia și în viitor extinderea planificată a căii ferate de metrou. Acesta va trece prin cartierul în care se află apartamentul de vânzare și de acolo va fi stații de metrou foarte strâns.
Pret: 75.000 € variabil cu inventar.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB